SANTAL Autószerviz, Érd

3 Vélemény
SANTAL Autószerviz
Budai Út 15., Régi TEXELEKTRO épülete, a nagyposta mellett
2030 Érd
Pest
Ellenőrzött adatok, Frissítve 5 hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

hétfőH
8:00 – 17:00
keddK**
8:00 – 17:00
Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója, befolyásolhatja a nyitvatartási időt
szerdaSze
8:00 – 17:00
csütörtökCs
8:00 – 17:00
péntekP
8:00 – 17:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
Zárva.
Nyitásig  6 h 58 min.
6 h 58 min

Gazdasági információk

Cégalapítás dátuma
2000

Leírás

JELENLEGI AKCIÓINK:

OLAJCSERE AKCIÓ: 8990.-ft. Az ár tartalmaz 4liter minőségi 10W-40 olajat, prémium kategóriás olajszűrőt és a munkadíjat! 5W-40 és 5W-30 longlife, és normál olajokkal üzemelő járművekre kérje akciós ajánlatunkat telefonos elérhetőségeink egyikén!

INGYENES FÉKJAVÍTÁS a biztonságosabb közlekedésért. Ha most nálunk vásárolja fékbetétjét és féktárcsáját, mi ingyenesen kicserjük azt járművén!

INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉS! Győződjön meg járműve álltalános állapotáról. Alap állapotfelmérést díjmentesen elvégezzük, kiértékeljük az esetleges hibákat, tájékoztatjuk a javítás várható költségeiről!

INGYENES MOTORDIAGNOSZTIKA! Esetleges tárolt, vagy jelen lévő hibák olvasása, hibatároló törlése.

INGYENES AUTÓMENTÉS! Ügyfeleinknek ingyenes autómentést biztosítunk Érden, és 30km-es körzetében!


Cégleírás
SANTAL AUTÓSZERVÍZ - >>Minőségi autókarbantartás, autómentés<< Műhelyünk immár két generáció óta foglalkozik autószervizeléssel. Az évek folyamán próbáltuk az ügyfelek igényeit maximálisan kielégíteni, és felvenni a versenyt a márkaszervizekkel, így mi is bővítettük tevékenységünket. Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően mára elértük, hogy a hozzánk érkező gépkocsikat a legkorszerűbb diagnosztikai műszerekkel és speciális célszerszámokkal javíthassuk, illetve vizsgálhassuk. Szervizünkben ügyfeleink kényelme érdekében a mindent egy helyen elvet érvényesítjük. Ma már szinte minden problémát orvosolni tudunk, ami az Ön autója körül kialakulhat, legyen szó autómentésről, karosszéria javításról, fényezésről vagy számítógépes motor, illetve teljes járműdiagnosztikáról.
Sérült autó esetén a teljes biztosítási ügyintézést is átvállaljuk, így Önnek nem kell sorban állnia. Garanciaidőn belüli gépkocsik kötelező szervizelését is végezhetjük úgy, hogy a garanciális feltételek nem csorbulnak, így az autó továbbra is megőrzi gyári garanciáját! Aki dolgozik, az hibázhat is. Mi vállaljuk a munkánk után a garanciát, és esetleges hibáinkat korrigáljuk! Ugyanakkor az autósipar szokásos problémáival nem takarózunk (téves, hibás, késett, silány minőségű alkatrész beszállítások). Kezdetektől fogva törekszünk arra, hogy ügyfeleinkkel közvetlen kapcsolatot alakítsunk ki, minőségi, gyors munkáinkkal elnyerjük bizalmukat.
Ügyfélbarát politikánk része a szervizelési, és pénzügyi átláthatóság.Nagy figyelmet fordítunk ügyfeleink által észlelt hibák közös kiértékelésére. Lehetőséget adunk arra, hogy a javítás folyamatát figyelemmel kísérhesse. Kisebb javítások kényelmes ügyfélvárónkban megvárhatóak.Természetesen a javítás várható költségéről előre tájékoztatást adunk, az esetlegesen felmerülő költségekről haladéktalanul értesítjük, precíz, pontos munkát végzünk, mindezt úgy, hogy az pénztárcabarát maradjon. Térjen be hozzánk bizalommal, ígérem elégedetten fog távozni!
Kulcsszavak:
Autó, Autójavítás, Autóalkatrész, Autószerviz, Autószerelő, Autómentés, Fényezés, Olajcsere, Gépjárműjavítás, Járműjavítás, Motordiagnosztika, Futómű, Autódiagnosztika, Kipufogó javítás, Fékjavítás, Vonóhorog, Futómű Beállítás, Futómű Javítás, Gépkocsi javítás, Gépjármű szerviz, Hengerfej javítás, Autó vizsgáztatás, Sebességváltó javítás, Fékszerelés, Autószerelés, Hátsó híd felújítás, Patrik, Aixam vizsgáztatás, Autómentés legolcsóbban, Hátsó híd javítás, Legolcsóbb autómentés, Mopedautó rendszámozás, Mopedautó vizsgáztatás, Motorfelujítás, Olajcsere akció, Olajleszívás, Olajleszívás smart, Olcsó autójavítás fékjavítás, Santal, Smart olajcsere, Smart utánfutó, Smart vonóhorog, Személygépkocsi diagnosztika, Szinger, Vonóhorog smartra, Auto service
Szolgáltatási helyek
Érd
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Euro
  Euro
SANTAL Autószerviz a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon szeretem őket! Mindig pontos,korrekt munkát végeznek, emellett nagyon segítőkészek is.Én örülök,hogy rájuk találtam! :)

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az állítólagos fél órás olajcseréből másfél órás lett. Az előzőleg megbeszélt 20ezer Forintos árból pedig 25ezer.
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kedves Hölgyem/Uram! Sajnálom, hogy rossz véleménnye lett cégünkről. Sajnos nem tudom beazonosítani pontosan,hogy melyik járműről van szó, de nem jellemző hogy változtatunk a megbeszélteken. Ez épp az ügyfelekre jellemző, szeretnék hogy cseréljünk még ki az autón egyéb dolgokat is, (pollenszűrő, üzemanyag szűrő stb) , valószínűsítem ebből ered a plussz egy órás csúszás is. Amennyiben felveszi velünk a kapcsolataot tételesen átbeszélhetjük a javítás költségeit, és amennyiben valóban eltértünk a megbeszéltektől, visszatérítjük a különbözetet. Bízva megértésében üdvözlettel: Szinger Patrik

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tisztelt Hölgyem / Uram! Sajnálom hogy elégedetlen volt szolgáltatásunkkal. Sajnos nem tudom beazonosítani melyik járműről van szó, de általában nem szoktunk eltérni a megbeszéltektől. Ez inkább az ügyfelekre jellemző, szeretnék még ha kicserélnénk egyéb alkatrészeket is (pollenszűrő, levegőszűrő, üzemanyagszűrő stb), esetleg más típusú olaj használata ami nem lett előzetesen megbeszélve. Úgy gondolom, ebben az esetben is hasonló történhetett, ebből eredhet a plusz egy órás csúszás is. Nem szeretnék elégedetlen ügyfeleket, ha felhív nagyon szívesen tételesen megbeszélhetjük az elvégzett munkát. Amennyiben mi tévedtünk, visszatérítjük az összeget. Megértésében bízva üdvözlettel Szinger Patrik

Trélerrel,lakükocsi szállítása

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szinger Patrik ,,pontos,kreatív.. Munkája tükrözi hozzáértését.Jó sofőr ,megbízható vállalkozó. Intelligens fiatalember.Csak ajánlani tudom,akár autószerelésre,akár trélerezésre van szükség. Ár ajánlata kedvező,nem számolta bele a csillagokat az égről. Köszönjük,hogy megismertük. D. M. anna

Írjon véleményt a(z) SANTAL Autószerviz részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Szinger  Patrik
Javítás - szerviz

Üzenet küldése

(+36) 23-361-090

(+36) 20-6617833

  Vásároljon Prémium Tagságot

  Termékek és szolgáltatások

  Olajcsere AKCIÓ Az ár tartalmazza a 4liter 10W-40-es olajat,olajszűrőt és munkadíjat! 8990 HUF

  Hasonló cégek a közelben

  1. Budai U. 15
   2030  Érd
  2. Hivatalnok U. 14.
   2030  Érd
  3. Balatoni Út 1
   2030  Érd
  4. Felső Utca 21
   2030  Érd
  5. Sándor U. 9.
   2030  Érd
  6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete